post

??? ??? ??? ?? ???? ??????????? ?????!

????????????? ??????-???????? ???? ??? ???? ???? ??? ??? ???? ???????????!

Dit is een initiatief van de Rabobank waarbij geld wordt verdeeld onder verenigingen en stichtingen in de regio Assen.

Hoe werkt het? Alle leden van de Rabobank kunnen van 5 t/m 25 oktober 2020 hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. Hoe meer stemmen je als vereniging ophaalt hoe hoger het bedrag dat je uitgekeerd krijgt!

Stemmen kan vanaf nu via de Rabo App (via ‘zelf regelen’ en vervolgens ‘mijn lidmaatschap’ naar Rabo ClubSupport) of via Rabo Internetbankieren. Elk lid heeft 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan dezelfde club geven.

Voorwaarde om te kunnen stemmen op onze ijsvereniging is dus wel dat je lid bent van de Rabobank. Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid van de Rabobank? Meld je dan snel aan via de Rabo App of via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. En je kunt dan wel je stem uitbrengen om hiermee onze club te steunen. Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van u? https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

This entry was posted in Niet gecategoriseerd. Bookmark the permalink.